+40 771 118 299 events@arsnova.ro

BUCHAREST DANCE FESTIVAL

JURIU

Doina Botiș

 

Bucharest Dance Festival. București, 21/22 Martie 2020 

A urmat cursurile Liceului de Coregrafie din București sub îndrumarea pedagogilor de marcă ai școlii românești de balet.


Timp de 18 ani a dansat ca prim solistă pe scena Teatrului Național de Operetă, perioadă în care a semnat și coregrafia spectacolului „West side story” în regia lui Giuseppe Visciglia.


A lucrat ca dansator și coregraf în Coreea de sud, Japonia, Italia și Israel.


Din anul 2000, ca liber profesionist, a colaborat cu Teatrul Național – „Chicago”, Teatrul Masca – „Una historia de tango”, a creat coregrafii pentru multe posturi de televiziune, a lucrat ca și coregraf la celebrul show „Dansez pentru tine” pe toată perioada acestuia, a avut colaborări cu numeroși artiști și regizori români.


A fost invitată să participe ca și coregraf la show-urile „Bailando por un sueño” și „El campeonato mundial de baile” – Televisa Mexico (2007, 2008, 2010, 2014).


Iubește să împărtășească arta dansului și o face de mulți ani predând balet, jazz, contemporan pentru copii și adulți.

De-a lungul timpului eforturile copiilor alături de profesoara lor au fost răsplătite cu sute de premii naționale și internaționale, mulți dintre aceștia fiind acum studenți la academii de renume mondial.

În acest moment, predă la propriul studio de dans.

Bucharest Dance Festival. One step forward

Bucharest Dance Festival te aduce cu un pas mai aproape de visurile tale. Dansezi și înveți de la cei mai buni. Ești gata de competiție?